Odpowiedz na: Sytuacja w klubie – sprawy organizacyjne

Codino18
Uczestnik

Powiedzcie mi jedno bo czegoś tutaj nie rozumiem. Odra rozwiązuje kontrakty za porozumieniem stron z piłkarzami bo okazało się, że ktoś (prezes Samiatek?, dyrektor Wróbel?) z nimi podpisał umowy z których teraz nie da się wywiązać. Ale to było to w czasach kiedy w klubie rządził tak naprawdę pan Kozielski? Jeżeli tak to na jakiej podstawie można mu teraz wierzyć? O ile jestem w stanie dać szansę i czas innym (np. p.Rekowi) to jakie argumenty przemawiają za p.Kozielskim? Przecież on już tyle lat w różnych rolach (bardziej lub mniej oficjalnych) jest w tej Odrze i czym może się pochwalić? Dla mnie kojarzy się z tą całą degrengoladą Odry, spadkiem z ekstraklasy, z Sosnowcem, brakiem transparentności. Więc nie za bardzo rozumiem na czym teraz można opierać jakieś nadzieje, że coś się zmieni i będzie lepiej. To samo co teraz się dzieje to właściwie przerabiamy co pół roku. Szumne zapowiedzi, rozmowy z miastem, nowy przejrzysty początek … i tak co pół roku. (jedyna miła odmiana to dyrektor Wróbel). Aż dziwne, że jacykolwiek sensowni piłkarze chcą tu jeszcze przyjść.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lata, 5 miesięcy temu przez Codino18.
  • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lata, 5 miesięcy temu przez Codino18.